NIEUWSBRIEF BVRGS

 

Kessel 19 augustus 2012

 

Beste leden,

Betreft: Ledenkorting op Gezinstherapie Wereldwijd

Om kwaliteitsvol te kunnen blijven werken, wil de BVRGS haar leden o.a. stimuleren om op de hoogte te blijven van de recente literatuur in ons vakgebied.

Na onderhandeling door onze voorzitter, Lieven Migerode, met Bohn Stafleu van Loghum van 'Gezinstherapie Wereldwijd', is de BVRGS met de uitgever een aantrekkelijke ledenkorting overeengekomen op dit tijdschrift.

Dit Nederlandstalig tijdschrift stelt u in staat de buitenlandse vakliteratuur eenvoudig bij te houden. U bent zo snel op de hoogte van wereldwijde ontwikkelingen in therapieën en onderzoek op het gebied van behandeling van gezins-en relatieproblematiek. Uit 15 internationale vooraanstaande vaktijdschriften kiest de redactie artikelen op basis van kwaliteit, nieuwswaarde en de praktische toepasbaarheid. Allen voorzien van deskundig commentaar. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Als lid van de BVRGS profiteert u van maar liefst 105 euro korting op een abonnement van 'Gezinstherapie Wereldwijd'. U betaalt slechts € 79,95 (incl. BTW) in plaats van € 184,95. Een korting van ruim 56%! En deze geldt voor de gehele looptijd van uw abonnement.

Wilt u gebruik maken van deze korting? Ga naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (onderstaande url) en vermeldt in het opmerkingenveld in de winkelwagen: BVRGS en uw lidmaatschapsnummer (BVRGS - xxxxx). Of bel met hun klantenservice 003130-638 3838 en geef uw lidmaatschapsnummer door.
url link: http://www.bsl.nl/shop/gezinstherapie-wereldwijd-1566-0206.html?utm_source=website+|+jeugd-+en+gehandicaptenzorg+(251)+-+bvrgs_ledenkortinggtw+|+2012-08&utm_medium=affiliate&utm_content=text&utm_campaign=jeugd-+en+gehandicaptenzorg+(251)

Binnen enkele dagen ontvangt u met de gewone post een brief met deze informatie en uw persoonlijk lidmaatschapsnummer.

Bewaar dit etiket of uw lidmaatschapsnummer zorgvuldig. Het secretariaat zal uw nummer ook toevoegen op uw 'persoonlijke therapeutenfiche - privé gegevens' op de website van de BVRGS.

 

Leden die nu al een abonnement hebben op Gezinstherapie Wereldwijd, kunnen per mail contact opnemen met de klantenservice van de uitgever ( klantenservice@bsl.nl ). Als u dan uw BVRGS lidmaatschapsnummer doorgeeft wordt het abonnement overgezet.

De uitgever kan de korting op het abonnement voor bestaande abonnees alleen omzetten per ingang van de nieuwe contractperiode en dus niet met terugwerkende kracht. De contractperiode voor 'Gezinstherapie Wereldwijd' is 1 jaar; als iemand bijvoorbeeld een abonnement heeft lopen tot 1 september 2012, gaat de korting in vanaf 1 september.

 

Met vriendelijke groeten,

Jef Verdyck
Secretariaat BVRGS